Knattholmen Leirsted & Kystleirskole

PER 05.03.24 ER DET HELT FULLBOOKET PÅ VÅRE OVERNATTINGSSTEDER. DU KAN REGISTRERE DEG PÅ VENTELISTE I PROFIXIO UNDER MIN PÅMELDING – TJENESTER.

Overnatting bestilles via Profixio – Min påmelding – Tjenester.

Om overnattingsstedet
Knattholmen leirsted & kystleirskole er en del av øya Natholmen, som ligger mellom Tønsbergfjorden og Lahellefjorden. Øya er på ca. 200 mål, hvorav leirstedet utgjør 170 mål. Knattholmen har vært i drift siden 1923, og ligger 3,5 km fra Helgerød Idrettspark. Leirstedet har et fantastisk uteområde i sjønære omgivelser og ligger idyllisk plassert på en brofast øy. Beliggenheten innbyr til friluftsliv og naturopplevelser på land og sjø. Her er det fin sandstrand, blanke svaberg, leirbålplass og myke turstier.

OBS! Knattholmen er et rusfritt sted, og det er ikke tillatt med alkohol på overnattingsstedet.

Fasiliteter
Alle senger er utstyrt med dyne og pute. Sengetøy og laken tas med av den enkelte. Soveposer o. l. er ikke ønskelig ut ifra hygieniske forhold.

På Knattholmen overnattes det i hytter av ulike størrelser, med flere rom med plass til 4, 6 eller 8 personer. De fleste hyttene har dusjer. I tillegg er det toalett- og dusjanlegg  i hovedbygget.

Noen av aktivitetsmulighetene på leirstedet er blant annet: badeplasser, fiskemuligheter, griller, frisbeegolft, fotballbane, sandvolleyball, skaterampe.

Adkomst
Adresse:  Natholmen 20, 3233 Sandefjord

Representant fra Knattholmen tar dere i mot og henviser dere til riktig overnattingslokasjon. Dere vil ved ankomst få utdelt nøkkel til hytta, og en mappe med info. Dette signeres og leveres tilbake ved utsjekk.
Innsjekk fra 18:00-20:00 fredag 07.06.24
Utsjekk fra 10:00-12:00 søndag 09.06.24.

Bommen
Knattholmen ligger på en brofast øy. Brua kan passeres av personbiler og minibusser. På enden av brua er det en bom som det koster kr. 40,- å passere. Man kan betale med bankkort/kredittkort. Store busser må parkere på fastlandet, og herfra er det ca. 500 meter å gå frem til leirstedet.

For mer informasjon om plassen, kan du besøke Knattholmen sin hjemmeside HER.

Knattholmen Leirsted – Helgerød Cup
Aktiviteter - Knattholmen