Helgerød skole/ Helgerødhallen

PER 05.03.24 ER DET HELT FULLBOOKET PÅ VÅRE OVERNATTINGSSTEDER. DU KAN REGISTRERE DEG PÅ VENTELISTE I PROFIXIO UNDER MIN PÅMELDING – TJENESTER.

Om overnattingsstedet
Helgerød Skole og Helgerødhallen ligger landlig til 5 km øst for sentrum og ca. 1,5 km fra anlegget.
Fra området er det vakker utsikt til Lahellefjorden, og et mangfoldig og spennende nærområde med både fjell og skog.
Helgerød Skole er en barneskole for 1.-7. trinn og ble grunnlagt i 1906. Helgerødhallen ble bygget i 1986 av Helgerød IL og Sandefjord kommune.

OBS! Det er ikke tillatt med alkohol på overnattingsstedet.

Fasiliteter
• Helgerød Skole: Overnatting i klasserom/ hobbyrom. Gjestene står selv for liggeunderlag, sovepose mm.
• Helgerødhallen: Overnatting i hall. Vi gjør vårt beste for å dele opp hallen per lag for mest mulig privatliv. Gjestene står selv for liggeunderlag, sovepose mm.

Det er noe datautstyr som er fastmontert/ ikke ryddes vekk fra klasserommene. De voksne er ansvarlig for at dette ikke røres. Vi rydder bort og setter tilbake alle skolepulter, men ønsker at dere soper etter dere og kaster søppel ved avreise.
Vi minner om at skolen fremdeles er åpen og ber om at det tas hensyn til at elever skal oppholde seg på området fra mandag morgen 🙂

Helgerød skole og Helgerødhallen ligger på samme område. I Helgerødhallen er det garderober hvor spillerne kan dusje. Ellers er det ballbinge, grillhytte og store lekeområder her.

Adkomst
Adresse: Steinsholtveien 10, 3233 Sandefjord.

For å sjekke inn og sjekke ut, henvend dere i resepsjonsområdet ved hovedinngangen til skolen.
Innsjekk fredag 07.06.24 fra kl. 18:00-20:00.
Utsjekk søndag 09.06.24 mellom kl. 09:00-11:00.
For å sjekke inn og sjekke ut, henvend dere i resepsjonsområdet ved hovedinngangen til skolen. Representanter fra Helgerød Cup vil være tilstede på området under hele cupen (både på dagtid og nattestid) for å passe på og låse lagene ut og inn. Kontaktinformasjon til disse publiseres når cupen nærmer seg.

Velkommen til Helgerød cup 2024!