Strand Leirsted

PER 05.03.24 ER DET HELT FULLBOOKET PÅ VÅRE OVERNATTINGSSTEDER. DU KAN REGISTRERE DEG PÅ VENTELISTE I PROFIXIO UNDER MIN PÅMELDING – TJENESTER.

Overnatting bestilles via Profixio – Min påmelding – Tjenester.

Om overnattingsstedet
Strand Leirsted ligger idyllisk til på Østerøya i Sandefjord, ca. 7 kilometer fra Helgerød Idrettspark. Leirstedet ligger rett ved sjøen.
Strand er et ideelt sted for barn og ungdom på overnattingstur med moderne lokaler og en stor eiendom med egen strandlinje. Gjennom helgen står kanoer, parkbenker og griller på området til deres disposisjon.

OBS! Strand er et rusfritt sted, og det er ikke tillatt med alkohol på overnattingsstedet.

Fasiliteter
Strand Leirsted består av fem hytter og et stort gjestehus.

  • Gjestehuset har 3-5 senger på hvert rom og eget bad på alle rom.
  • 3 av hyttene er totalrenovert i 2024, og alle rom har soveplass til 4 med eget bad på rommet.
  • 2 av hyttene er ikke renovert enda og har fire rom med ett felles toalett per hytte. Det er dusj i eget bygg rett ved hyttene.

Alle senger er utstyrt med dyne og pute. Sengetøy og laken tas med av den enkelte. Soveposer o. l. er ikke ønskelig ut ifra hygieniske forhold, med mindre spesielt er avtalt på forhånd.

På leirstedet er det parkanlegg med fotballslette, stor tumleplass og grillområde som er godt egnet til de fleste utendørs aktiviteter. Kanoer, aktivitetspark og båt er blant utstyret som kan tilbys.
I hovedbygget er det både en peisestue og en festsal, som er tilgjengelig under helgen.

Adkomst
Adresse: Østerøveien 233, 3237 Sandefjord
Vertskap ved Strand leirsted vil ta imot lagene ved ankomst. Ta kontakt med Ruben Heitmann for spesifikke avtaler på tlf. 404 97 514. Overnatting bestilles via Profixio – Min påmelding – Tjenester.

For mer informasjon, kan du besøke Strand sin hjemmeside HER.

IMG_7934.JPEG